Hoe blijf je van toegevoegde waarde?

Is het voor jou als secretaresse of virtual assistant ook zo lastig om van toegevoegde waarde te blijven?

In deze snelle tijd waarin de technologie ons inhaalt en organisaties veranderen?

Is het voor jou ook lastig om mee te bewegen met de veranderingen?Dan ben je hier op het goede adres, want dat is nou precies wat ik jou kan leren!


Ik ben Angélique Piternella, adviseur, trainer, coach en keynotespeaker.
Ik help secretaresses en virtual assistants groeien naar futureproof professional. 

Ik heb ruim 25 jaar gewerkt als secretaresse, management assistent & virtual assistant. Na de eerste reorganisatie die ik meemaakte raakte ik gefascineerd door veranderingen in organisaties. Met name wat die veranderingen doen met de medewerkers.

Reorganisatie

Tijdens de eerste reorganisatie zat ik erg in de slachtofferrol en was afwachtend. Een vreselijk spannende tijd was dat waarin ik eigenlijk elke dag alleen maar bezig was met de vraag: ‘waarom zouden ze uitgerekend mij op een andere plek neerzetten?’ of erger nog ‘Waarom zouden ze uitgerekend van mij afscheid nemen?’

Ik mocht blijven!

Gelukkig mocht ik blijven en ook op dezelfde plek. Maar mocht ik blijven omdat ik zo goed was in mijn werk? Ik weet het niet. In die tijd was het zo, dat hoe langer je ergens werkte, hoe meer kans je had om je plek te behouden. Ik had het geluk dat ik er langer werkte. Gelukkig wordt tegenwoordig steeds meer gekeken naar wat jouw talenten zijn.

Van toegevoegde waarde

Dus ok, ik mocht blijven. Maar vanaf de dag dat ik wist dat ik mocht blijven ben ik aan de slag gegaan met de vraag: Hoe zorg ik ervoor dat men ziet wat ik doe? En hoe zorg ik ervoor dat men ziet dat wat ik doe van toegevoegde waarde is?

wat wel en niet werkt

Met 25 jaar ervaring en een aantal reorganisaties verder durf ik wel te zeggen dat ik precies weet wat wel en niet werkt als het gaat om veranderingen op een secretariaat en als het gaat om van toegevoegde waarde zijn en blijven.

En dat is waarmee ik je kan helpen.

Ik geloof dat het secretaresse-vak blijft bestaan.
Maar ik geloof óók dat de rol van de secretaresse en virtual assistant drastisch gaat veranderen en dat je als secretaresse en virtual assistant nu in actie moet komen om nog van toegevoegde waarde te kunnen zijn en blijven.

En daarom help ik secretaresses en virtual assistants groeien naar futureproof professionals.

Ik leer je hoe je van toegevoegde waarde kunt blijven.

Ik leer je dat op een no-nonsens en praktijkgerichte manier. Als jij geen zin hebt om dingen drastisch te veranderen en als jij de dingen wil blijven doen zoals je dat altijd gedaan hebt, dan moet je niet bij mij zijn.

Maar als jij:

 Echt met jezelf aan de slag wil

 Het geleerde ook echt in de praktijk wil toepassen

 Wil leren hoe jij misbaar onmisbaar wordt

 Wil leren hoe jij van toegevoegde waarde bent en blijft voor de mensen met wie jij samenwerkt


Dan wil ik je graag beter leren kennen.


Meer over mij:

Ik woon samen met mijn 2 kinderen, een zoon en een dochter. Ik hou heel erg veel van dansen op Latin muziek. Mijn kinderen dansen ook graag. Muziek is een belangrijk onderdeel in ons leven. Door te dansen op mijn favoriete muziek kan ik alles loslaten, genieten en de muziek voelen. Heerlijk hoor!

Nog meer weten?

Ik blog ook graag.

Ik blog graag over onderwerpen uit het secretaresse-vak. Wil jij mijn blogs in jouw mailbox ontvangen?