Secretaresse challenge


Waarom?

Omdat het secretaresse-vak verandert! en jij wel eens worstelt met vragen als: "Help, hoe blijf ik van toegevoegde waarde? Waar haal ik de tijd vandaan om dingen anders aan te pakken? Ik heb niet echt een plan. Ik wil dingen wel anders gaan doen, maar ik weet niet hoe".

Omdat veel secretaresses worstelen met deze vragen,
wil ik ze helpen door het organiseren van deze
secretaresse challenge.


Hoe?

Jij ontvangt 7 werkdagen lang een inspiratie-email in jouw mailbox. Ook ontvang jij een werkboek, zodat jij tijdens die dagen jouw inzichten kunt noteren.

Je mag de challenge in je eentje doen, maar ook gezellig
samen met anderen zodat jullie kunnen sparren.
Als je het prettig vindt om met anderen te praten
over de inzichten die jij gekregen hebt,
kan dat in de besloten Facebook groep.
Dat mag, maar is natuurlijk helemaal niet verplicht.


Wat?

7 werkdagen lang elke dag een inspirerende video, quote of mini-opdracht.
7 werkdagen lang elke dag even stilstaan bij jezelf.
Bij jouw tijd, jouw talent en jouw kracht!


Deelnemers over de secretaressechallenge...

“Hartelijk dank voor het organiseren van de online secretaresse challenge! Fijn dat je jouw kennis met andere secretaresses wilt delen! Hoewel ik al vele jaren als secretaresse werk, kan ik nog altijd meer leren. “


“Superleuk om mee te doen aan de secretaressechallenge. Je hebt me de kans gegeven om tijd voor mezelf te nemen en weer bewust te worden van kernwaarden prive en voor werk.”


“Hartelijk dank voor je inspirerende training die wij secretaresses kunnen genieten. Stof tot nadenken en waardevolle tips. Merci.”


“Ik heb enorm genoten en veel geleerd van de challenge en ik wil je daar hartelijk voor bedanken.”


“Wat een eye-openers heb je me meegegeven de afgelopen week. Ik zat zo met mijn hoofd in het werk, de uitvoering, en dan is het fijn om even rond te kijken om te zien of alles nog in de goede richting beweegt. Daar hebben jouw oefeningen enorm bij geholpen. Tegelijkertijd wordt dan ook weer duidelijk waar extra informatie nodig is.”


“je hebt mij in 1 week tijd enorm gemotiveerd om verdere stappen in de richting van mijn ontwikkeling te ondernemen.”


“Aan het begin van deze challenge dacht ik dat ik het wel allemaal wist, maar er zijn toch wel wat zaken waar ik aandacht aan kan besteden en waar ik begeleiding bij zou kunnen gebruiken.”


“Bedankt voor de mogelijkheid die je biedt door deze challenge aan te bieden c.q. te organiseren. Het is erg goed om periodiek te kijken waar je staat, hoe je daar zelf tegenaan kijkt maar ook de omgeving. Alleen daarvoor al dank ik je.”


“Wat ik gewonnen heb door deze challenge, is dat ik weer een stapje op weg ben naar ' erkenning' in mijn organisatie voor het mooie ondersteunende vak!”


“Hartelijk dank voor de secretaresse challenge die je online hebt gegeven. Ik heb iedere dag mee gedaan en mijn werkboek gevuld. Na de challenge ga ik mijn werkboek delen met een collega die ook heeft mee gedaan om elkaar te helpen om de opdrachten verder uit te werken maar vooral om futureproof te worden.”


“Hartelijk dank voor je inzet en bijdrage bij deze challenge, ik heb ervan genoten en mooie complimenten gekregen!”


“Bedankt voor alle tips, breinbrekers, inspiratie en bewustwording. Fijn dat jij de tijd en moeite hebt genomen om deze challenge te organiseren!”


“Ik ben te bescheiden om mezelf ook onderscheidend op te stellen. Jouw SecretaresseChallange is een goede zet in de goede richting voor mij, en voor veel collegae.”


“In één woord: inspirerend. Ik heb heel veel aan deze challenge. Eens goed nadenken wat je doet en waarom.”


“Ik heb elke dag meegedaan met de secretaresse challenge. Goed om even zo bij jezelf stil te staan!”


Deze challenge is inmiddels afgelopen. Wil jij een volgende keer ook meedoen? Schrijf je dan in en wij houden je op de hoogte. (Heb jij al meegedaan en wil je de volgende keer weer meedoen, dan ontvang je automatisch bericht)


Ja, hou mij op de hoogte over een volgende online secretaresse challenge