Coaching 4.0

Manager en secretaresse:

Traject Team aan de top!

Het goed organiseren van een leiderschaps- of managementomgeving is teamwork. Daarbij spelen zowel de leidinggevende(n) als de ondersteunende medewerker(s) een cruciale rol. Een sterk team in de omgeving van een leidinggevende is essentieel voor het goed functioneren van een organisatie.

Share Office Support is gespecialiseerd in het coachen van managementassistants en Janssen Coacht is gespecialiseerd in leiderschapscoaching. Wij voegen onze expertise samen in een nieuw duo coachconcept voor manager en managementassistant samen. Dit concept noemen wij Team aan de Top!

Manager(s) en managementassistant(s) gaan tijdens dit traject samen aan de slag om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Willen jullie van samen werken naar samenwerken?

Individuele coaching

Het hebben van een coach is niet zomaar. Het is goed om af en toe een spiegel voorgehouden te worden. Er zijn dingen die je niet met je collega’s of je manager bespreekt. Daarvoor heb je een coach nodig. Iemand die met aandacht luister, een vertrouwenspersoon met wie je alles kunt bespreken, met wie je jouw dromen, twijfels en angsten kunt delen en die je inspireert en motiveert.


Skype coaching (60 minuten)
Coaching 4.0 is coaching op een nieuwe manier.

Naast coaching on the job, is coaching via Skype (of als jij dat echt liever hebt per telefoon) ook mogelijk.

Wat is Skype? Heel kort gezegd is Skype een manier om met elkaar te bellen en elkaar te zien. Skype kan vanaf je telefoon, tablet, laptop of pc. 

Tijdens de gesprekken krijg jij een extra Boost en handvatten waar je mee verder kunt. 

Hoe gaan we te werk:
We starten met een kort telefonisch intake-gesprek waarin we kennismaken en het te bespreken probleem vaststellen. Daarna gaan we kijken hoeveel gesprekken er nodig zijn om jouw probleem op te lossen. Soms is 1 gesprek genoeg en soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Als tijdens de gesprekken blijkt dat het plannen van een live afspraak nodig is, dan is dat uiteraard mogelijk. Het doel is jou te helpen.

We plannen een afspraak voor het Skypegesprek. Dit wordt per email bevestigd en jij beantwoordt het emailbericht met jouw skypenaam. Heb je nog geen Skype account? Dan is deze eenvoudig aan te maken via www.skype.com

Tarieven:
Skype coaching  60 minuten € 75,00
Elk volgend uur € 65,00


Secretaressekompas©

Organisatieverandering, Het Nieuwe Werken, technologische middelen en social media zijn factoren die er voor zorgen dat de rol van de secretaresse drastisch aan het veranderen is. Van de secretaresse wordt vaak verwacht dat zij (of hij) mee verandert. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Wil jij je verder ontwikkelen maar weet je niet precies waar jij staat als secretaresse?

Weet jij wat jij nog nodig hebt om te kunnen werken als futureproof professional?

Heb jij leerdoelen voor de toekomst?

Hoe ga jij deze doelen bereiken?

Wat maakt jou bijzonder in jouw werk?

Wat wil jij?

Deze vragen zijn soms best lastig te beantwoorden.

Het Secretaressekompas© helpt je antwoorden te krijgen en je richting te geven op weg naar futureproof professional. Samen gaan we aan de slag om helder te krijgen waar jij nu staat als secretaresse. Het Secretaressekompas© heeft meerdere keren bewezen dat elke secretaresse, dus ook de ervaren seniorsecretaresse die al jaren in het vak zit, geholpen kan worden met het Secretaressekompas©.

In het Secretaressekompas© draait het om JOU!