Ik ben Angélique Piternella, strategisch adviseur virtueel leiderschap, (online) trainer & businesscoach.

Ik ben alleenstaande moeder van 2 kinderen en eigenaar van 3 bedrijven.

Binnen Share Office Support help ik, samen met co-trainers, ervaren Virtueel professionals en Virtueel Business Manager met training en coaching.

Binnen Share Business Support help ik als strategisch adviseur virtueel leiderschap ervaren ondernemers met het leiden van een Virtueel Business Team.

En binnen Share Team Support verzorg ik de werving en selectie van Virtuele Business Teams.

Ik ben zelf ook virtual assistant en online business manager geweest. Toen was virtueel werken heel erg nieuw en vaak nog taboe. Het Nieuwe Werken stond toen nog echt in de kinderschoenen in Nederland.

Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, innovatie in managementondersteuning en Lean werken. Nog steeds volg ik alle trends op dat die gebieden.

Ik werk al enkele jaren met een Virtueel Business Team, wat het voor mij mogelijk maakt om heel veel bij mijn kinderen te zijn, toch verder te groeien en af en toe vanuit het buitenland te kunnen werken.  

Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn werk in de 2 werelden van zowel virtuele experts als ervaren ondernemers mag blijven kijken en heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen.


Ik ben onderdeel van het Master Team van Eelco de Boer en geef regelmatig coachcalls voor zijn klanten over het bouwen van een virtueel team.


Ik leer je hoe je van toegevoegde waarde kunt blijven.

Ik leer je dat op een no-nonsens en praktijkgerichte manier. Als jij geen zin hebt om dingen drastisch te veranderen en als jij de dingen wil blijven doen zoals je dat altijd gedaan hebt, dan moet je niet bij mij zijn.

Maar als jij:

Echt met jezelf aan de slag wil

Het geleerde ook echt in de praktijk wil toepassen

Wil leren hoe jij misbaar onmisbaar wordt

Wil leren hoe jij van toegevoegde waarde bent en blijft voor de mensen met wie jij samenwerkt


Dan wil ik je graag beter leren kennen.