Ik ben Angélique Piternella, strategisch adviseur virtueel leiderschap, (online) trainer & businesscoach.

Ik ben alleenstaande moeder van 2 kinderen en eigenaar van meerdere bedrijven.

Binnen Share Office Support help ik, samen met co-trainers, ervaren Virtueel professionals en Virtueel Business Managers met training en coaching.

Binnen Share Team Support help ik als strategisch adviseur virtueel leiderschap ervaren ondernemers met het leiden van een Virtueel Business Team. Daarnaast verzorg ik de werving en selectie van Virtuele Business Teams.

Ik ben zelf ook (Virtual) Assistant en (Online) Business Manager/Integrator geweest. Toen was virtueel werken heel erg nieuw en vaak nog taboe. Het Nieuwe Werken stond toen nog echt in de kinderschoenen in Nederland.

Tijdens mijn bachelor opleiding Management ben ik me gaan verdiepen in Het Nieuwe Werken, innovatie in managementondersteuning en Lean werken. Nog steeds volg ik alle trends op die gebieden.

Ik werk al enkele jaren met een Virtueel Business Team, wat het voor mij mogelijk maakt om heel veel bij mijn kinderen te zijn, toch verder te groeien en af en toe vanuit het buitenland te kunnen werken.  

Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn werk in de 2 werelden van zowel virtuele experts als ervaren ondernemers mag blijven kijken en heel goed kan overzien wat nodig is voor beide partijen.


Ik ben onderdeel van het Master Team van Eelco de Boer en geef regelmatig coachcalls voor zijn klanten over het bouwen van een virtueel team.